PERMANENTE KRØLLER – FÅ SMUKKE KRØLLER I DIT HÅR

Permanente krøller, oplever jeg, er godt på vej ind igen. Mange unge har nu prøvet alt med farver og striber i hår, og de er nu klar til at prøve noget helt andet. Det er her, de permanente krøller kommer i spil.

Kunne du også tænke dig at få lavet permanente krøller, og leder du efter en dygtig frisør i Aarhus C, der kan hjælpe dig med at få et smukt resultat med en lang holdbarhed? Så er du kommet til det rette sted. Min salon er beliggende på Frederiks Allé i Århus C, og jeg har stor erfaring inden for permanente krøller.

Store og små krøller i både langt og kort hår

Permanente krøller kan laves i mange forskellige størrelser og forskellige længder på håret. Det giver fylde i dit hår, og det kan medvirke til, at din opsætning af håret bliver lidt mere spændende og skødesløst. Det kan være en god ide at blande størrelserne af spoler, for så får krøllerne et lidt mere naturligt look.

Hvor lang tid holder permanente krøller?

Hvor lang tid permanente krøller kan holde afhænger af, hvordan dit hår er, og hvor mange krøller jeg skal lave. Det kan være fra ca. to måneder til noget, som skal vokse ud.

Du må dog ikke forvente, at de permanente krøller bliver på samme måde i dit hår, som hvis du krøller det med et krølle-/glattejern.

Hvad koster permanente krøller?

Mine priser afhænger af, om du har kort hår eller langt hår, og om behandlingen skal kombineres med en klipning og eventuelt også en farvning.

Hvis du har kort hår, og du ønsker permanente krøller uden klipning, kan jeg tilbyde en pris på 800 kr.

Har du langt hår, og ønsker du en permanent uden klipning, koster det 1.100 kr.

Du kan læse mere om mine priser her.

Kontakt mig eller book selv tid

Jeg er glad for mine mange år i faget, og da jeg er vokset op, i min læretid, med masser af permanente krøller, kan jeg stadig bruge den erfaring, det har givet mig. Jeg glæder mig til at lade dig prøve noget nyt, og jeg skal nok vejlede dig i, hvordan du skal bruge dit nye hår.

 • “@frisørmunkholm alias Lenette er den absolut mest kvalificerede frisør i Århus. Kan varmt anbefale et besøg – og du vil komme igen. Taler af 20 års erfaring Kort som lang, barn eller voksen og kvinde som mand. Hvis du går op i det klippe tekniske og rådgivning der passer til dig.”

  Katrine Kruuse
 • “Jeg bliver ved med at komme tilbage til Lenette. Hun har altid en god ide, og jeg er altid tilfreds.”

  Johanne Hauge Laursen
 • “Lenette har være min frisør i mere end 10 år. Jeg går altid ud af døren med lækkert hår og et smil på læben. Jeg har prøvet andre frisører gennem tiden, men vender altid tilbage til Lenette.”

  Marlene Bjerre
 • “Kom ind med plettede striber, en tydelig udgroning og ujævnt hår, i en varm guld/gul tone – og kom hjem med det smukkeste naturlige blonde hår!! Farven går så flot i ét med min naturlige bundfarve, og den er virkelig lækker kold, allervigtigst: naturligt look!! Så glad for mit nye hår, som jeg fik i dejlige og lyse rammer!”

  Caroline L. Hansen
FRISØR MUNKHOLM
Frederiks Allé 111
8000 Århus C

Mobil: +45 26 15 67 95
CVR: 25 50 16 83
E-mail: lemu8310@gmail.com

Hos Frisør Munkholm
kan du booke tid online