OM FRISØR MUNKHOLM

Jeg er en frisør i Århus C, med mere end 20 års erfaring.

Jeg er taknemlig for alle mine mange loyale kunder, der gennem alle årene, har kørt langt for at besøge mig som frisør i Århus C

Det er spændende at være frisør i Århus, da der er mange forskellige typer, der alle ønsker forskellige frisurer. Jeg arbejder og er dog mest til det naturlige og mere klassiske look. Jeg kan arbejde med alt inden for dameklip, bløde krøller og pagehår, til farveteknikker som balayage. Jeg har en stor passion for frisørfaget og er hver dag glad for mit arbejde. Jeg er perfektionist i mit arbejde, hvilket betyder at jeg altid sætter god tid af, så jeg ikke skal gå på kompromis med kvaliteten.

Jeg har salonfællesskab med Salon 111.

Velkommen til Frisør Munkholm.

 • “@frisørmunkholm alias Lenette er den absolut mest kvalificerede frisør i Århus. Kan varmt anbefale et besøg – og du vil komme igen. Taler af 20 års erfaring Kort som lang, barn eller voksen og kvinde som mand. Hvis du går op i det klippe tekniske og rådgivning der passer til dig.”

  Katrine Kruuse
 • “Jeg bliver ved med at komme tilbage til Lenette. Hun har altid en god ide, og jeg er altid tilfreds.”

  Johanne Hauge Laursen
 • “Lenette har være min frisør i mere end 10 år. Jeg går altid ud af døren med lækkert hår og et smil på læben. Jeg har prøvet andre frisører gennem tiden, men vender altid tilbage til Lenette.”

  Marlene Bjerre
 • “Kom ind med plettede striber, en tydelig udgroning og ujævnt hår, i en varm guld/gul tone – og kom hjem med det smukkeste naturlige blonde hår!! Farven går så flot i ét med min naturlige bundfarve, og den er virkelig lækker kold, allervigtigst: naturligt look!! Så glad for mit nye hår, som jeg fik i dejlige og lyse rammer!”

  Caroline L. Hansen
FRISØR MUNKHOLM
Frederiks Allé 111
8000 Århus C

Mobil: +45 26 15 67 95
CVR: 25 50 16 83
E-mail: lemu8310@gmail.com

Hos Frisør Munkholm
kan du booke tid online