Pagehår i Århus C

Pagehår er en tidløs frisure, der har været brugt i mange år og stadig bruges meget i dag, også af mig selv. Jeg har gennem årene fået stor erfaring, og page er bestemt min yndlingsfrisure at klippe. Det fantastiske ved page er, at den kan laves på rigtig mange måder.

Hvilken page passer bedst til din ansigtsform?

Næsten alle kan bære en page, bare man husker at kigge på ansigtsformen. Har man et lidt rundt ansigt skal man holde sig til den lidt lange udgave, som også har været meget fremme den sidste tid. Har man et fint og markant ansigt, ser man fantastisk ud med en hel kort page, som godt må ligge helt ind til hovedet.

Ved page i naturkrøllet hår er det vigtigt, at det bliver klippet op i nogle forskellige etager, så pagehåret ikke bliver for bredt. På denne måde får krøllerne mere løft og lethed. Det må dog oftest ikke blive for kort, når der er krøller, for så kan det virke for bobbet.

I det fine hår er det også en meget god løsning med page. Her må det helst ikke klippes for meget op i etager, for så mister håret fylde.

Rådgivning

Er du også en af dem, som er glad for page, og vender tit tilbage til det, håber jeg du vil kigge ind hos Frisør Munkholm. Jeg vil stå klar med rådgivning om, hvordan lige præcist dit pagehår vil være bedst til dig.

Jeg ser frem til at give dig gode hårdage.

Lenette.

En kunde der har fået klippet pagehår