PAGEHÅR I ÅRHUS C

Pagehår er en tidløs frisure, der har været brugt i mange år og stadig bruges meget i dag, også af mig selv. Jeg har gennem årene fået stor erfaring, og page er bestemt min yndlingsfrisure at klippe. Det fantastiske ved page er, at den kan laves på rigtig mange måder.

Hvilken page passer bedst til din ansigtsform?

Næsten alle kan bære en page, bare man husker at kigge på ansigtsformen. Har man et lidt rundt ansigt skal man holde sig til den lidt lange udgave, som også har været meget fremme den sidste tid. Har man et fint og markant ansigt, ser man fantastisk ud med en hel kort page, som godt må ligge helt ind til hovedet.

Ved page i naturkrøllet hår er det vigtigt, at det bliver klippet op i nogle forskellige etager, så pagehåret ikke bliver for bredt. På denne måde får krøllerne mere løft og lethed. Det må dog oftest ikke blive for kort, når der er krøller, for så kan det virke for bobbet.

I det fine hår er det også en meget god løsning med page. Her må det helst ikke klippes for meget op i etager, for så mister håret fylde.

Rådgivning

Er du også en af dem, som er glad for page, og vender tit tilbage til det, håber jeg du vil kigge ind hos Frisør Munkholm. Jeg vil stå klar med rådgivning om, hvordan lige præcist dit pagehår vil være bedst til dig.

Jeg ser frem til at give dig gode hårdage.

Lenette.

 • “@frisørmunkholm alias Lenette er den absolut mest kvalificerede frisør i Århus. Kan varmt anbefale et besøg – og du vil komme igen. Taler af 20 års erfaring Kort som lang, barn eller voksen og kvinde som mand. Hvis du går op i det klippe tekniske og rådgivning der passer til dig.”

  Katrine Kruuse
 • “Jeg bliver ved med at komme tilbage til Lenette. Hun har altid en god ide, og jeg er altid tilfreds.”

  Johanne Hauge Laursen
 • “Lenette har være min frisør i mere end 10 år. Jeg går altid ud af døren med lækkert hår og et smil på læben. Jeg har prøvet andre frisører gennem tiden, men vender altid tilbage til Lenette.”

  Marlene Bjerre
 • “Kom ind med plettede striber, en tydelig udgroning og ujævnt hår, i en varm guld/gul tone – og kom hjem med det smukkeste naturlige blonde hår!! Farven går så flot i ét med min naturlige bundfarve, og den er virkelig lækker kold, allervigtigst: naturligt look!! Så glad for mit nye hår, som jeg fik i dejlige og lyse rammer!”

  Caroline L. Hansen
FRISØR MUNKHOLM
Frederiks Allé 111
8000 Århus C

Mobil: +45 26 15 67 95
CVR: 25 50 16 83
E-mail: lemu8310@gmail.com

Hos Frisør Munkholm
kan du booke tid online