Skip to main content

DAMEKLIP UDFØRES MED OVER 20 ÅRS ERFARING

Trænger du til at få klippet spidserne af håret, eller kunne du tænke dig en helt ny frisure? Leder du efter en dygtig og imødekommende frisør i Aarhus C, der har mange års erfaring med dameklip, og som bruger den nødvendige tid på at sikre sig, at du får den frisure, du ønsker? Så er du kommet til det helt rette sted.

Min frisørsalon er beliggende på Frederiks Allé i Århus C, og jeg har mere end 20 års erfaring inden for mit fag. Du er derfor altid meget velkommen til at kigge forbi salonen, hvis du trænger til at blive klippet.

Kombiner dameklip med farvning af håret

Hvis du trænger til et helt nyt look, eller hvis du bare godt kunne tænke dig at få foretaget en professionel hårfarvning, kan du også kombinere din klipning med en farvning af håret. Jeg tilbyder flere forskellige farveteknikker, herunder blandt andet:

 • Balayage
 • Helfarve
 • Bundfarve
 • Reflekser
 • Toning

Derudover tilbyder jeg også permanente krøller, hvis du kunne tænke dig at prøve noget nyt.

Hvad koster en dameklipning?

Jeg tilbyder en billig pris på dameklip, der dog varierer alt afhængigt af, om du ønsker en almindelig klipning, eller om du ønsker deluxe-udgaven. Derudover afhænger prisen også af, om du ønsker at få farvet håret i samme omgang eller få lavet en permanent.

Jeg tilbyder en almindelig dameklip inkl. vask og føn til 560 kr.

Ønsker du at forkæle dig selv, kan du også vælge en dameklip Deluxe, som er inkl. vask, kur med massage og føn. Dette er til en pris på 725 kr.

Du kan finde en oversigt over alle mine priser her.

Trænger du til at blive klippet?

Hvis du trænger til at blive klippet, uanset om du har kort hår eller langt hår, eller hvis du kunne tænke dig at prøve en helt ny frisure til et godt tilbud, så står jeg klar til at hjælpe dig.

 • “@frisørmunkholm alias Lenette er den absolut mest kvalificerede frisør i Århus. Kan varmt anbefale et besøg – og du vil komme igen. Taler af 20 års erfaring Kort som lang, barn eller voksen og kvinde som mand. Hvis du går op i det klippe tekniske og rådgivning der passer til dig.”

  Katrine Kruuse
 • “Jeg bliver ved med at komme tilbage til Lenette. Hun har altid en god ide, og jeg er altid tilfreds.”

  Johanne Hauge Laursen
 • “Lenette har være min frisør i mere end 10 år. Jeg går altid ud af døren med lækkert hår og et smil på læben. Jeg har prøvet andre frisører gennem tiden, men vender altid tilbage til Lenette.”

  Marlene Bjerre
 • “Kom ind med plettede striber, en tydelig udgroning og ujævnt hår, i en varm guld/gul tone – og kom hjem med det smukkeste naturlige blonde hår!! Farven går så flot i ét med min naturlige bundfarve, og den er virkelig lækker kold, allervigtigst: naturligt look!! Så glad for mit nye hår, som jeg fik i dejlige og lyse rammer!”

  Caroline L. Hansen