BALAYAGE I ÅRHUS C

Hvad er Balayage?

Balayage er det nye sort og er en frisure, der fuldender dit look.
Det er en farveteknik, som ser meget naturligt ud i håret. Teknikken giver mere et flot og naturligt spil i håret, som har man været en tur sydpå.

Balayage kan laves på alle tonehøjder, om man har rødt, lyst el. brunt hår fra naturen, oftest har man sin egen bundfarve, hvor spillet så kommer naturligt udad i længderne.
Balayage kan være en mulighed til gravide kvinder, som gerne vil farves, for farven kommer ikke i forbindelse med huden.

Bundfarve

Jeg kan også farve en bund, hvis du ikke synes om din egen, inden jeg går igang med balayageteknikken. Bunden kan så farves op et par gange, uden man behøver at lave balayage igen.
Når man vælger sin egen bund er balayage en meget holdbar farveteknik, og får man den lavet først på året, kan den holdes ved lige af solen sommeren igennem.

Toning

Nogle vælger at få en toning lagt ovenpå sin balayage, hvis man gerne vil have en anden nuance, end det balayage produktet bringer frem i håret.
Balayage er til dig, der måske er blevet træt af de “gamle” folie striber, og gerne vil over i et mere naturligt look.

Balayage kræver dog en del længde på dit hår.

Jeg byder dig velkommen hos Frisør Munkholm på Frederik Allé, så finder vi sammen en flot farve til dig.

Lenette.

 • “@frisørmunkholm alias Lenette er den absolut mest kvalificerede frisør i Århus. Kan varmt anbefale et besøg – og du vil komme igen. Taler af 20 års erfaring Kort som lang, barn eller voksen og kvinde som mand. Hvis du går op i det klippe tekniske og rådgivning der passer til dig.”

  Katrine Kruuse
 • “Jeg bliver ved med at komme tilbage til Lenette. Hun har altid en god ide, og jeg er altid tilfreds.”

  Johanne Hauge Laursen
 • “Lenette har være min frisør i mere end 10 år. Jeg går altid ud af døren med lækkert hår og et smil på læben. Jeg har prøvet andre frisører gennem tiden, men vender altid tilbage til Lenette.”

  Marlene Bjerre
 • “Kom ind med plettede striber, en tydelig udgroning og ujævnt hår, i en varm guld/gul tone – og kom hjem med det smukkeste naturlige blonde hår!! Farven går så flot i ét med min naturlige bundfarve, og den er virkelig lækker kold, allervigtigst: naturligt look!! Så glad for mit nye hår, som jeg fik i dejlige og lyse rammer!”

  Caroline L. Hansen
FRISØR MUNKHOLM
Frederiks Allé 111
8000 Århus C

Mobil: +45 26 15 67 95
CVR: 25 50 16 83
E-mail: lemu8310@gmail.com

Hos Frisør Munkholm
kan du booke tid online